ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ

wedding & christening

Η κυρά Πόπη βρίσκεται ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της Αττικής για φρέσκο ψάρι σύμφωνα με το Αθηνόραμα, αλλά είναι ίσως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια για φρέσκο ψάρι στην Ελλάδα όπως υποστηρίζουν πολλοί από τους επισκέπτες μας. Αυτό οφείλεται κυρίως στην μεγάλη εμπειρία της ίδιας της κυρά Πόπης που πραγματικά καθημερινά γεννά νέες ιδέες και γαστρονομικές προτάσεις, που έχουν τραβήξει την προσοχή του κοινού . Η εξαιρετική πρώτη ύλη, η σωστή τεχνική, η σημασία στη λεπτομέρεια, οι ευφάνταστοι συνδυασμοί και ο ιδιαίτερος τρόπος που χειρίζεται τις γεύσεις, δίνουν μια fusion διάθεση ενώ παράλληλα διατηρούν στον πυρήνα τους μια απολύτως αναγνωρίσιμη ελληνικότητα.

Αυτή η ξεχωριστή για εσάς ημέρα μπορεί να γίνει μια αξέχαστη εμπειρία που θα την θυμόσαστε για πάντα, χάρη στην αγάπη και φροντίδα της κυρά Πόπης αλλά και στο έμπειρο προσωπικό που την πλαισιώνει!

Η επιλογή του φαγητού γίνεται με την συνδρομή της ίδιας της κυρά Πόπης που θα σας συμβουλέψει και θα σας κατευθύνει, ώστε να δημιουργήσετε το ιδανικό μενού που θα συνοδεύσει την εκδήλωσης σας.