Απέναντι ακριβώς από το «Lagonissi Resort» απλώνεται η δροσερή αυλή με τις φιλόξενες και σκιερές μουριές. Εκεί, μας υποδέχεται από το 1996 η κυρά Πόπη με θαλασσινές γεύσεις από τη σπιτική κουζίνα της. Οι μνήμες από την παραδοσιακή κουζίνα του χωριού που μεγάλωσε στην Καρδίτσα και η εμπειρία χρόνων που απέκτησε μαγειρεύοντας για την οικογένεια και τα αγαπημένα της πρόσωπα, παντρεύονται με το πηγαίο ταλέντο που καλλιεργείται γόνιμα όλα αυτά τα χρόνια για να φτάσουν να δημιουργήσουν μια κουζίνα που καταφέρνει να είναι συνάμα γνώριμα παραδοσιακή και αφοπλιστικά σύγχρονη.
Ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά που καταφτάνουν καθημερινά από ολόκληρο το Αιγαίο, ψήνονται με μαεστρία στα κάρβουνα ή σερβίρονται με όποιον τρόπο μπορείς να φανταστείς, με δημιουργικές συνταγές χωρίς άσκοπες φλυαρίες.
Ολόφρεσκο μπαρμπουνάκι και άλλες νοστιμιές από το τηγάνι, πλούσια κριθαρότα με ολόκληρες γαρίδες ή θαλασσινά και γαριδομακαρονάδες γεμάτες μνήμες, ωμές παρασκευές όπως η αχινοσαλάτα που κρύβει όλη την αλμύρα της θάλασσας, αλλά και πιο σύγχρονες, όπως το καρπάτσιο μπαρμπούνι ή το σεβίτσε καραβίδας, δημιουργικά πιάτα όπως το καλαμαράκι με πέστο και πατατούλες αλιμέτ, σχηματίζουν έναν πολύχρωμο, θαλασσινό καμβά για όλους τους λάτρεις της ψαροφαγίας.
Το γεύμα κλείνουν τα χειροποίητα γλυκά κουταλιού διά χειρός κ. Πόπης για μια έξτρα πινελιά παράδοσης.